Brugte EUR engangs-paller

Mål: 120 x 80 cm

Bemærk: Kan leveres i det omfang at disse lagerføres

Ring på tlf.: +45 65967600
Varenummer (SKU): 1651 Kategori:

Beskrivelse

Synes du at det er omkostningstungt at købe nye EUR-paller, og søger efter en billigere løsning uden at gå ned på kvalitet, så tøv ikke med at kontakt os!

Nye / brugte engangs-paller og EUR-engangs-paller – Brugte engangs-paller omfatter store engangs-paller (1200 x 1000 mm), hel-engangs-paller, 1/2-engangs-paller, 1/4-engangs-paller, EUR-hel-engangs-paller og EUR-1/2-engangs-paller. Odense Palledepot kan levere paller til favorable priser. Det skal derfor oplyses, at vi formår at sælge billige engangs-paller.

*BEMÆRK: – Brugte engangs-paller og EUR-engangs-paller forekommer i flere varianter – disse er ikke ens

Varmebehandling af nye engangs-paller – Vore engangs-paller er varmebehandlede i.h.t. FAOs internationale standard for træemballage ISPM 15, hvor træet er varmebehandlet til 56 graders celsius i træets kerne i mindst 30 minutter.
Se yderligere om varmebehandling af transportemballage

Træpaller eller plastpaller? – Fordele ved træpaller til sammenligning med plastvarer. Se yderligere her.

Levering af engangs-paller og EUR-engangs-paller – Kontakt Odense Palledepot A/S angående yderligere info om kvalitet, pris og levering.

Mangel på brugte EUR-paller på det danske marked

Grundet Covid-19 situationen med længerevarende stilstand i produktionen samt højere eksport af EUR-paller til USA, har dette medført en markant stigning på i prisen på nye træpaller. Dette resulterer i at flere efterspørger brugte EUR-paller. Men uden nye paller på markedet, vil udbuddet af brugte paller i omløb derved også være dalende.

Markedet for brugte paller kan dog hurtigt ændre sig, så kontakt os endelig for en efterspørgsel, og vi vil gøre vores bedste for at afhjælpe dine udfordringer.